17 Δεκεμβρίου 2019

Ενοικίαση πολύχρωμου Laser 400mW RGB

Ενοικίαση πολύχρωμου Laser 400mW RGB

Laser πολύχρωμης δέσμης (Red-Green-Blue) με αναλογική διαμόρφωση που παράγει μοναδικές αποχρώσεις. Διαθέτει σαρωτή με ταχύτητα 8kpps (χιλιάδες σημεία ανά δευτερόλεπτο) στις 4° και άνοιγμα δέσμης 40°

Περισσότερα από 40 laser shows είναι προεγκατεστημένα στην μνήμη του laser, όπως τούνελ, χωροδικτυόματα, γεωμετρικά σχέδια, κύματα, κινούμενα γραφικά και τρισδιάστατα εφέ που απεικονίζονται θεαματικά λόγω των πολύ φωτεινών δεσμών και του γρήγορου scanner κίνησης του laser.

To Laser 400mW RGB μπορεί να καλύψει εύκολα χώρους εως 150 τμ. Ο χειρισμός του laser μπορεί να γίνει με το ασύρματο χειριστήριο, με κονσόλα φωτισμού DMX ή απλά σαν φωτορυθμικό, με το ρυθμό της μουσικής.

Δείτε το βίντεο επίδειξης εδώ

Ενοικίαση πολύχρωμου Laser 400mW RGB

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για τα φωτορυθμικά Laser;

Τα φωτορυθμικά Laser παραμένουν εντυπωσιακά και διαχρονικά ανάμεσα σε άλλα και θα είναι για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Πάντα όμως θα πρέπει να ακολουθούμε 2 βασικούς κανόνες ασφαλείας. Πρώτον, δεν πρέπει να κοιτάζουμε επί τούτου τις ακτίνες γιατί το φώς είναι πολύ έντονο και δεύτερον για τον ίδιο λόγο πρέπει να αποφεύγουμε να φωτογραφίζουμε τις ακτίνες διότι μπορεί να υπερεκθέσουν τους αισθητήρες των μηχανών στο έντονο φως. Αυτοί οι 2 σημαντικοί κανόνες ισχύουν για όλα τα Laser φωτορυθμικά.

Ενοικίαση Laser 400mW RGB

Laser φωτορυθμικό πολύχρωμης δεσμης RGB

Ισχύς 400mW (110mW red+ 50 mW Green , Blue 160mW )

Ελεγχος: DMX, Auto,Music

Με βραχίονα ανάρτησης

Βάρος: 4 κιλά

Περιλαμβάνεται καλώδιο τροφοδοσίας 10 μέτρων και τρίποδας στερέωσης ύψους 2,5 μέτρων.

Το φωτορυθμικό laser μπορείτε να το παραλάβετε από το κατάστημα μας ή να μας ζητήσετε ολοκληρωμένη προσφορά για την μεταφορά και την εγκατάσταση του στο χώρο σας.

Τιμή ενοικίασης: 50€

Χρειάζεστε πιο εντυπωσιακό laser για μεγαλύτερο χώρο; Μπορείτε να το δείτε εδώ

Facebooktwitteryoutubetumblr