5 Απριλίου 2015

Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων Ενοικιάσεις ηχητικών

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων Ενοικιάσεις ηχητικών

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ti προσφέρουμε:

Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων και ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού που μπορεί να καλύψει επαρκώς όλους τους χώρους. Καλύπτει όλα τα επίπεδα ζητούμενης έντασης με την ίδια διαύγεια και είναι αισθητικά διακριτικός στο χώρο.

Χαρακτηριστικά ηχείων

Όλα τα ηχεία δεν είναι ίδια μεταξύ τους ακόμα και όταν φαίνονται ίδια μεταξύ τους στην εμφάνιση.

Συνοπτικά, τα κύρια χαρακτηριστικά των ηχείων είναι η ευαισθησία και η μέγιστη ένταση που μπορούν να αποδώσουν και μετριέται σε decibel (dB) καθώς και η συχνοτική περιοχή που αναπαράγουν π.χ ένα ηχείο με διάμετρο μεγαφώνου 12 ιντσών κατά κανόνα θα αποδώσει λιγότερο μπάσο από ένα μεγάφωνο με διάμετρο 15 ιντσών.Ακόμα και το υλικό κατασκευής επηρεάζει σημαντικά τον ήχο που θα αποδώσει.

 

Εφαρμογές:

  • Δεξιώσεις

  • Συνέδρια

  • Εκθεσιακά περίπτερα

  • Προωθητικά events

Εκτός απο την ενοικίαση ηχείων, προσφέρουμε και την ενοικίαση ασύρματων μικροφώνων πέτου (τα μικρόφωνα που λέγονται και “ψείρες”), ασύρματα μικρόφωνα χειρός και ασύρματα μικρόφωνα κεφαλής ή αλλιώς χειλόφωνα.

[/vc_column_text][vc_separator color=”green” border_width=”2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων Ενοικιάσεις ηχητικών

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Για να ενημερωθείτε με διαθεσιμότητα & τιμές για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας επικοινωνήστε για προσφορά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebooktwitteryoutubetumblr